BrudbukettsExponering

BrudbukettsExponering

Göta älv låg spegelblank denne något kyliga novemberdag- trots att solen sken- lite för mycket, kan nog undertecknade tycka- rent fotoidealiskt, vill säga.

Hur som helst- dagens bildfångst är väl inget att klaga på. Riktigt härliga modellbilder med utmärkt bokeh- och så blir det ofta, när 85:an är påmonterad och man kan köra på f/1.8 och schyssta ISO- inställningar.

Modellen hade händerna fulla, bokstavligen- brudbuketter från hela 4 årstider var representerade, där alla skulle plåtas- och i kampens hetta om att få den bästa platsen samtidigt som man försökte undvika att kasta sin egen skugga på modellen- så fortlöp fotoseansen alldeles utmärkt och utan några problem.

Dagens sista uppgift för påbyggnadsstudenterna i Göteborg var att arrangera alla brudbuketterna på ett väl estetiskt och presentabelt sätt- precis utanför de stora kylarna hos SBD i Partihallarna.

Här kommer morgonpigga blomsterbutikshandlare få en rejäl dos med inspiration när dagens inköp skall göras. Månne blir man så inspirerad- att man tar med sig en och annan idé hem till sin egen butik och implementerar detta i kommande arbeten, vem vet.

När allt överflödigt hö var bortsopat- och alla verktyg nerpackade- då var det äntligen dags att inta en alldeles försenad lunch för studenternas del. Undertecknade däremot- han satte kursen mot Stenungsund, lätt nyfiken på dagens fångst på SD- och CF lagringsmedierna.

Det är en fröjd att skumma igenom några hundra foton- och snabbt anteckna vilka som skall efterbehandlas- alt i syfte att visa upp dem här, i Munkeröds nya bild- och textberättelsessajt, en så kallad (blogg)…

/ Egil Aasgaard

Kommunikatör

Munkeröds UtbildningsCenter